Italian Biscotti Cookies/Italienische Biskotti Kekse

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Food Matters Project Monday and I had a day off. Instead of sleeping in, I was busy with my Christmas baking🙂 Here is the first of my three recipes. Oh ya, I know I am late….

Italian Biscotti Cookies

Adapted from a Bella Spezial

200g All Purpose Flour

50g Whole Wheat Flour

1 tbsp baking powder

75g sugar

1 Vanilla Sugar

Dash of Salt

1 egg

1 tsp anise

75g margarine

50g jogurt

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Preheat the oven to 200C. Mix all the ingredients until the dough is smooth. Then wrap it and cool in the fridge for at least 30min. Roll it out and use your favourite cookie cutter. Bake in the oven for 12min or until edges are golden.

Let them cool before applying the frosting and the decoration.

Enjoy!

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Es ist Food Matters Montag und ich bin zu spaet dran mit meinem Artikel haha. An meinem freien Tag war ich damit beschaeftigt Weihnachtskekse zu backen. Hier ist das erste meiner drei Kekse.

Italienische Biskotti Kekse

In Anlehnung an das Bella Spezial Heft

200g helles Mehl

50g Vollkornmehl

1 TL Backpulver

75g Zucker

1 Pck Vanillezucker

1 Prise Salz

1 Ei

1 Prise Sternanis gemahlen

75g Margarine

50g Joghurt

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Backofen auf 200 Grad vorheizen.

Alle Zutaten zu einem glatten Teig verkneten, in Klarsichtfolie wickeln und mindestens 30min im Kuehlschrank kalt stellen.

Teig auf einer bemehlten Arbeitsfläche ausrollen und mit Foermchen der Wahl die Kekse ausstechen.

Biscotti ca. 12min goldgelb backen.

Zuckerguss anrueheren und Biscotti mit bunten Streuseln verzieren.

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2 Responses to “Italian Biscotti Cookies/Italienische Biskotti Kekse”


  1. 2 Baltic Maid Dezember 17, 2012 um 12:24 am

    These cookies look so cute and so delicious! I want Santa to bring me some of these auf meinem buntem Teller🙂 Kennst die bunte Teller Tradition auch?


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