French Toast

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So I made the chocolate and cinnamon bread which was quite tasty. Not very sweet but nice and dense which is the way I like the bread. It turned out that in my bread baking frenzy I made too much. Hating to see this bread go to waste, I surprised hubby with this banana French toast.

Banana French Toast

Leftover chocolate bread sliced thick

2 eggs, whisked

1 tbsp homemade vanilla sugar

A pinch of Saigon cinnamon

A banana sliced

French Toast

Put the egg, sugar and cinnamon in a deep dish. Put the bread in the mixture and let it soak up all the goodness. Heat up your pan with a tiny bit of oil and place your soggy toast in there. Don’t worry it will soon be crispy on the outside and chewy on the inside. Flip once and then serve it with the banana. I kept it simple.

You could add other fruits, yoghurt or powdered sugar or maple sirup. Let your imagination run free! Enjoy!

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Da stand ich nun mit meinem selbstgemachten Schokobrot und diversen anderen Broten. Ich wollte sichergehen, dass nichts schlecht wird, aber auch nicht gerade 4 Scheiben zum Frühstück vertilgen. Perfektes Timing für ein French Toast, oder? Gefreut hat sich der Mann über das eher seltene Süße Frühstück.

French Toast mit Banane

Übergebliebenes Schokobrot in dicke Scheiben geschnitten

2 Eier gequirlt

1 El selbstgemachter Vanillezucker

Prise Saigon Zimt

Banane in Scheiben geschnitten

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Eier, Zucker und Zimt in einen tiefen Teller geben. Brotscheibe reinlegen, sodass sie sich schön lecker vollsaugen kann. Pfanne heiß machen und einen winzigen Tropfen Oel hinzugeben. Die Brotscheibe in die Pfanne geben und schön knusprig anbraten und einmal wenden. Mit der Banane servieren und es sich munden lassen.

Ehemanntauglich?

Klar, ist ja schließlich Ei drin, grins.

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