Sometimes the easiest things are the best. Husband had a pot luck at work and I had not much time nor the right inspiration. Knowing that hubby likes sausages I came up with this Hot Dog style puff pastry.
Pigs in a Blanket Hot Dog Style
Puff Pastry, thawed and cut in rectangles
Sausages cut in small pieces
Gherkins
Cheese sliced
Ketchup
It is actually quiet easy. All you have to do is making sure that your puff pastry is properly thawed and then assemble to your liking. Piece of sausage and a piece of gherkins rolled up in cheese with a bit of ketchup on it and then tucked in the „blanket“.
Preheat oven to 180C and then bake for approx. 15min or until lightly golden. Enjoy!
Ronny hatte ein Pot Luck im Buero und ich hatte sowas von keine Lust und Zeit etwas aufwendiges zu zaubern. Nicht mal die Aussicht auf Backen konnte mich aufraffen. Oh je….
Wuerstchen im Schlafrock
Blaetterteig aufgetaut und in Rechtecke geschnitten
Wuerstchen in Stuecke geschnitten
Gurken
Kaese geschnitten
Ketchup
Blaetterteig muss gut aufgetaut sein, aber das ist schon das Schwierigste daran. Nun heisst es nur noch alles zusammenzubauen. EIn Stueckchen Wurst und Gurke in Kaese aufrollen, etwas Ketchup drueber und in den BLaetterteig einwickeln. Ta da!!
Ofen auf 180C vorheizen und die kleinen Schweinchen fuer ca. 15min backen bis sie leicht golden sind. Guten Hunger!
Ehemanntauglich?
Hat mich gewundert, dass die kleinen Packete es heile bis ins Buero geschafft haben hihi
Würstchen im Schlafrock mmmh lecker! I love me some sausage roll. Never tried to use a wiener though 😉